Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Angel o demonio - Anđeli ili pali

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Angel o demonio - Anđeli ili pali taj Sub Jan 28, 2012 10:32 amTelevizija: Telecinco
Godine trajanja: 2011-
Uloge: Aura Garrido, Mar Saura, Jorge Suquet, Carla Nieto, Carmen Sánchez, Jaime Olías, Manu Fullola, Maru Valdivieso, Jaime Puyol


Sinopsis:

Anđeli i Pali, sile dobra i zla vode krvav rat. Oni su natprirodna bića ali žive među nama, čine deo naše stvarnosti i odgovorni su za dobar deo onog što nam se dešava svakog dana. Pali šire bol i patnju a Anđeli pokušavaju da reše probleme koje su Pali izazvali, mada ne uspevaju uvek. Bitke se vode svakog dana, na Zemlji, ali pravila ovog rata označavaju paralelni univerzum anđela i demona, besmrtnih i moćnih bića koja upravljaju čovečanstvom.

Život Valerie menja se u potpunosti nakon neočkivanog otkrića: "Trebalo je da uživaš još nekoliko godina u svojoj mladosti ali su se stvari ubrzale... Stvari koje su se desile primoravaju me da ti objavim šta si, i šta ćeš uvek biti, anđeo." Ovim rečima njen mentor Natael joj otkriva njenu pravu prirodu i njenu misiju na Zemlji, da se bori protiv sila Zla.

Međutim, Valeria ne dobija nikakva uputstva, samo plavu knjigu koju joj Natael daje. Pomoć i odgovori ne dolaze kada ona to želi. Mora da nauči da bude strpljiva i da razume da se moći anđela javljaju na način i u trenutku kada je to zaista potrebno.

Ona sledi intuiciju i snagu, ali mora da se suoči sa trikovima Alexie, Dune, Gratziela i Iris, demonima koji rade u grupi sa visokim stepenom efikasnosti.

I kao da je ovo malo, otkriće da je anđeo takodje komplikuje njen odnos sa Damián-om, misterioznim drugom iz odeljenja u koga je zaljubljena.

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu