Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Los Hombres de Paco

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Los Hombres de Paco taj Sre Feb 01, 2012 3:12 am

Pavle

avatar
AdminPAKOV SVET (Los Hombres de Paco)
Prva crna komedija o policajcima pozornicima.

Komedija situacije sa izrazitim smislom za crni humor sa naturalističkim scenama koja govori o profesionalnim i ličnim iskustvima grupe policajaca u velikom gradu i to u kvartu sa visokim stepenom delinkvencije.

Detektivski žanr sa jasnom perspektivom, zasnovanom na klasičnim španskom humoru Huana Berlange. Serija opisuje ljudsku stranu policije sa likovima donkihotovskih sanjalica naviklih da gube, ali nikad se ne predaju i uvek će se boriti da se izvrši zakon, doduše bez mnogo uspeha.

Serija se prikazuje u Španiji nedeljom u primetime terminu na nacionalnom kanalu Antena 3. Prosečni rejting je 7,9, a udeo u gledanosti 20%.

Proizvodnja: ANTENA 3, Španija, 2005-10
Uloge: PACO TOUS, HUGO SILVA, PEPON NIETO, JUAN DIEGO ADRIANA OZORES, MARIAN AGUILERA, MICHELLE JENNER....
Režija: JOSE AYERRA i DAVID MOLINA
Trajanje: 89 plus x 90 min.
Žanr: komedija

Glavni inspektor Pako i njegova dva policajca Lukas i Marijano svraćaju u bank da podignu novac upravo kada se desila pljačka. Pošto se nisu snašli, niti shvatili šta se dešava, lopovi su pobegli sa plenom. Posle tog incidenta trojica trapavih policajaca su premešteni na rad u najgorem kvartu gradu gde je šef komesar Don Lorenco, Pakov tast.

Od tada su stalno u najgorim situacijama i rešeni da pobegnu od svog strogog šefa. Konstantno traže priliku da se istaknu i budu unapređeni, ali zla sreća ih prati i ruši njihove snove.

Pako je primoran da preseli i svoju porodicu (ženu, kćerke i majku) u problematični kvart, ali im ne objašnjava prave razloge svog premeštaja, svi misle da je to zbog unapređenja. Njegova žena Lola nije zadovoljna novim stanom niti smanjenom Pakovom platom. Da bi održala porodičnu ekonomiju počinje da traži posao.

U policijsku stanicu je priveden jedan od pljačkaša banke. Don Lorenco im predaje predmet i daje rok za rešenje slučaja. Umesto da od uhapšenog saznaju ko su u bili saučesnici, Pako, Lukas i Marijano upadaju u još veće probleme.

Pakova kćerka Sara se ne raduje preselenju u drugi kvart, ali pomaže roditeljima u selidbi.. Bernardin sin Gabri sa interesovanjem posmatra novu komšinicu. Sara ispušta jedan paket na zemlju i traži od Gabrija da joj pomogne. On je prvo ismejava zbog izgleda, a onda joj ipak pomaže. Sara se ponaša bezobrazno i Gabri baca jedan paket kroz prozor. U kutiji je Pakov revolver koji opali i ošteti komšijina kola.

Haos se nastavlja, jer se radi o gradskoj četvrti sa visokom stopom delinkvencije. To je mikrokosmos gde svako zna svakoga. Ni policijska stanica koja im je druga kuća nije u boljem stanju.

Pako i njegovi pomoćnici stanuju u blizini policijske stanice, ali i tu je haos. Kuća je uvek puna, imaju zajedničko dvorište i obližnji bar gde se sastaju mladi. Kafić vodi Bernarda, Lolina prijateljica iz detinjstva i Pakova žena se tu zaposli kao kuvarica i to postaje uspešni restoran.

Kada Pako želi da pobegne od od svojih žena odlazi u muški svet kod Lukasa i Marijana koji stanuju zajedno.

Pogledaj profil korisnika http://mariocasas.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu